Hyllvärmare 

Hyllvärmare är altid något som företag kämpar med vad som säljer bra och vad som tillslut blir hyllvärmare. Vi är specialister på att sälja hyllvärmare inom industrimaterial bildelar maskiner och elektronick. Vi tar hand om hela processen från inventering marknadsföring och försäljning. Vi special anpassar processen efter era behov och önskemål. Skulle inte vissa produkter bli sålda så hjälper vi till så dem blir återvunna på rätt sätt.

Marknadsföring

Hur når man ut till sina kunder på rätt sätt? Vart hittar man kunderna? Vart finns just mina kunder? Detta är frågor som ofta går igenom hjärnan när man ska marknadsföra en ny produkt/tjänst. Vi hjälper er med att nå eran kundgrupp på rätt sätt. Vi hjälper nyföretagare med att nå sina kunder Vi hjälper även ny lanseringar med nya produkter på marknaden.

Kommissions Försäljning

Vi säljer på kommission vilket ger en trygghet till er då säljer vi inget så behöver ni inte heller betala något arvode.

Gratis mötesbokning

Gratis mötesbokning vi kommer ut till erat företag för att se era hyllvärmare.

Marknadsföring

Vi hjälper nystartade företag samt ny lanseringar att nå sina kunder. Vi erbjuder 1 timme gratis rådgivning till nya företag. 

100% sekretess

Vi har alltid 100% sekretess mot våra kunder.